Gázszagot érez?

Minőségirányítás

minosegiranyitas

Az OPUS TIGÁZ Zrt. számára kiemelten fontos a magas színvonalú szolgáltatás biztosítása. Ezen törekvésünkre összpontosítva már 1995-ben indultak kezdeményezések a nemzetközi minőségirányítási rendszerszabvány (ISO 9001) szerinti működés bevezetésére.

Az első tanúsításra 1997-ben került sor. Ezzel párhuzamosan a Bányahatóság (ma Magyar Bányászati és Földtani Szolgálat) – a Bányászatról szóló 1993. évi XLVIII. törvény előírásai szerint – is megfelelőnek értékelte működésünket és a mai napig fenntartja e minősítését.

Az elmúlt, közel negyed század alatt az irányítási rendszer független tanúsítója a Bányahatósággal együttműködésben végezte a rendszer megfelelőség értékelését. E hosszan tartó együttműködés eredményeként a Magyar Szabványügyi Testület Aranyoklevéllel ismerte el Társaságunkat.

Napjainkban működésünk eredményessége céljából integrált irányítási rendszert működtetünk, melynek szerves része a Műszaki Biztonsági Irányítási Rendszer is. Integrált irányítási rendszerünk már 2011 óta megfelel az aktuális minőség-, környezetközpontú, valamint a munkahelyi egészség és biztonság irányítási rendszerek nemzetközi szabványainak, melyet a vonatkozó tanúsító okiratok igazolnak: 

OPUS TIGÁZ Zrt. IQNet 9001 okirat

OPUS TIGÁZ Zrt. IQNet 14001 okirat

OPUS TIGÁZ Zrt. IQNet 45001 okirat

OPUS TIGÁZ Zrt. MSZT 9001 tanúsítási okirat

OPUS TIGÁZ Zrt. MSZT 14001 tanúsítási okirat

OPUS TIGÁZ Zrt. MSZT 45001 tanúsítási okirat

 

E megfelelőségi kört egészíti ki a számlázási rendszerünk zártságáról szóló tanúsítvány:

OPUS TIGÁZ Zrt. Tanúsítás karbantartási jegyzőkönyv

 

A rendszertanúsítók mellett tevékenységünket hatóságok is felügyelik, így pl. a működési engedélyünket kibocsátó Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal.

Az alkalmazott integrált irányítási rendszer egyfelől garancia a külső partnereink felé, másfelől a belső szervezeti működésünk hatékony eszközeként is szolgál.

Társaság menedzsmentje az Integrált Irányítási Rendszer politikáján keresztül nyilvánítja ki elkötelezettségét és középtávú elképzelését az integrált irányítási rendszerrel kapcsolatban, melynek középpontjába a

„TÁRSADALMI FELELŐSSÉGÜNK A BIZTONSÁGOS SZOLGÁLTATÁS!”

mottót helyezte.