Gázszagot érez?
Bővült online ügyintézési felületünk!

Bővült online ügyintézési felületünk!

2022.04.04.

Új online ügyintézési felületünk segítségével kényelmesen, egyszerűen intézheti ügyeit a nap bármely órájában sorban állás nélkül, űrlapok kitöltésével.

Nyomon követheti online térképünkön a tervezett üzemszüneteket és üzemzavarokat is.

Regisztrált felhasználóként beküldött űrlapjait a Tevékenységnaplóban bármikor visszakeresheti.

Amennyiben a digitális fiókra történő regisztrációval Ön a földgázellátásról szóló törvény szerinti elektronikus kapcsolattartást választja, úgy minden kommunikáció az on-line felületen keresztül történik, így nem kell a postán átvennie dokumentumait, értesítőit. A regisztráció indításához kérjük, készítse elő egy gázszámláját, mert az azon szereplő POD azonosítóra (18 karakteres azonosító, melynek kezdete: 39N11....) szükség lesz a regisztrációs folyamat során. Segédlet a regisztrációhoz.

Honlapunkon regisztrált és gázszerelő profillal rendelkező partnereink az új bekapcsoláshoz vagy rendszerátalakításhoz, illetve egyszerűsített készülékcseréhez kapcsolódó szerelési nyilatkozatokat az alábbi menüpontban elérhető űrlapot használva, online küldhetik el:

https://www.opustigaz.hu/partnerek/gazszerelok

Honlapunkon regisztrált és tervező profillal rendelkező partnereink a készülékcsere, valamint tervfelülvizsgálat dokumentációt nyújthatják be online, űrlapunkon keresztül az alábbi menüpontban:

https://www.opustigaz.hu/partnerek/tervezok 

Regisztrált partnereinknek szintén lehetőségük van a szerelő vagy tervező profillal, űrlapon beküldött megkereséseiket megtekinteni a mellékleteikkel együtt, az erre a célra szolgáló Tevékenységnaplóban.

Kérdéseik esetén kérjük, hogy forduljanak bizalommal továbbra is ügyfélszolgálatunkhoz.

Reméljük, honlapunk új funkciói elnyerik tetszésüket és megkönnyítik az ügyintézést! 

ügyfélszolgálat
online űrlapok
tájékoztatás

További híreink