Gázszagot érez?
Bővült online ügyintézési felületünk!

Bővült online ügyintézési felületünk!

2022.04.04.

Új online ügyintézési felületünk segítségével kényelmesen, egyszerűen intézheti ügyeit a nap bármely órájában sorban állás nélkül, űrlapok kitöltésével.

Nyomon követheti online térképünkön a tervezett üzemszüneteket és üzemzavarokat is.

Regisztrált felhasználóként beküldött űrlapjait a Tevékenységnaplóban bármikor visszakeresheti.

Amennyiben a digitális fiókra történő regisztrációval Ön a földgázellátásról szóló törvény szerinti elektronikus kapcsolattartást választja, úgy minden kommunikáció az on-line felületen keresztül történik, így nem kell a postán átvennie dokumentumait, értesítőit. A regisztráció indításához kérjük, készítse elő egy gázszámláját, mert az azon szereplő POD azonosítóra (18 karakteres azonosító, melynek kezdete: 39N11....) szükség lesz a regisztrációs folyamat során. Segédlet a regisztrációhoz.

Honlapunkon regisztrált és gázszerelő profillal rendelkező partnereink az új bekapcsoláshoz vagy rendszerátalakításhoz, illetve egyszerűsített készülékcseréhez kapcsolódó szerelési nyilatkozatokat az alábbi menüpontban elérhető űrlapot használva, online küldhetik el:

https://www.opustigaz.hu/partnerek/gazszerelok

Honlapunkon regisztrált és tervező profillal rendelkező partnereink a készülékcsere, valamint tervfelülvizsgálat dokumentációt nyújthatják be online, űrlapunkon keresztül az alábbi menüpontban:

https://www.opustigaz.hu/partnerek/tervezok 

Regisztrált partnereinknek szintén lehetőségük van a szerelő vagy tervező profillal, űrlapon beküldött megkereséseiket megtekinteni a mellékleteikkel együtt, az erre a célra szolgáló Tevékenységnaplóban.

Kérdéseik esetén kérjük, hogy forduljanak bizalommal továbbra is ügyfélszolgálatunkhoz.

Reméljük, honlapunk új funkciói elnyerik tetszésüket és megkönnyítik az ügyintézést! 

ügyfélszolgálat
online űrlapok
tájékoztatás

További híreink

Korábbi híreink

2023 2022
2021 2020