Gázszagot érez?
Esélyt adunk a tehetségeknek!

Esélyt adunk a tehetségeknek!

2023.06.15.
Cégünk immár 10. éve vesz részt a HBLF Romaster programban.

Mindenki sikeres lehet, csak szorgalom és kitartás kell? Sok gyerek tehetséges és megvan benne az akarat, de a lehetőségei korlátozottak és a körülményei hátráltatják abban, hogy megvalósítsa az álmait.

„Én vagyok az első érettségiző és első diplomás a családban.” – mondta Balázs Bianka, akinek a szülei 4 illetve 5 általános iskolai osztályt fejeztek be. Bianka végzett a Debreceni Egyetemen, és most a számvitel mesterdiploma elvégzésére készül munka mellett. Ő is egy remek példa arra, hogy a tehetséges fiataloknak meg kell adni a támogatást és az esélyt.

Cégünk immár 10. éve, 2013 óta vesz részt a HBLF Romaster programban. A program célja, hogy elősegítse a roma értelmiségi réteg fejlődését, támogassa a rászoruló, tehetséges diákok közép- és felsőfokú tanulmányait és életkörülményeinek javítását. Ráadásul lelkes mentor kollégáink segítségével a diákok bepillantást nyerhetnek az OPUS ENERGETIKA világába.

Berki Elvira - aki jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem negyedéves hallgatója - is támogatott diákunk a Romaster programban, és immár 1 hónapja gyakornokként munkatársunk lett a jogi osztályon.

A programot bemutató kisfilmünk a képre kattintva megtekinthető:

 

 

társadalmi felelősségvállalás
OPUS TIGÁZ Zrt.

További híreink

Korábbi híreink

2024 2023
2022 2021 2020